Gå til indhold

Mødetilmelding i OECD

Som ansat i ministerium, styrelse eller anden autoriseret organisation kan du læse nærmere om OECDs informationsservice og hvordan du får adgang hertil samt om mødetilmelding og besøg i OECD.

ADGANGSBETINGET INFORMATIONSSERVICE O.N.E.

 Ansatte i ministerier, styrelser og andre autoriserede organisationer har mulighed for at få adgang til OECDs intranet, O.N.E. (OECD Network Environment).

På O.N.E. findes der information om møder samt dokumenter, publikationer og statistikker. Desuden kan man finde lister over medlemslandenes delegationer, OECDs direktorater og personale samt IEA personale.

O.N.E. benyttes af mindst 16.000 embedsmænd. Som embedsmand kan du udfylde denne ansøgningsformular med henblik på at få en O.N.E. konto. Det er gratis og du vil normalt modtage password kort efter indsendelsen af den elektroniske formular.

For mere information, se O.N.E. public page. Såfremt du har spørgsmål, bedes du kontakte: [email protected]

MØDETILMELDING

Hvis du er delegeret ved en af OECDs komitéer og der ikke er mulighed for at tilmelde dig direkte på EMS (Event Management System) eller via komitéen, kan du sende en e-mail til OECD-delegationens funktionspostkasse [email protected] med oplysning om mødebetegnelse og –dato samt deltagers navn, stillingsbetegnelse, arbejdsadresse, -telefon og -mail.

Såfremt du ønsker at organisere besøg i uddannelses- eller arbejdsmæssig sammenhæng, kan du kontakte OECDs besøgstjeneste.