Spring til indhold

Gør karriere i OECD

Djøf afholdt denne uge to meget velbesøgte karrierearrangementer om OECD i hhv. København og Århus.

Danmarks OECD ambassadør Klavs A. Holm fortalte om fordelene ved at arbejde i en organisation, der er blandt verdens førende analytiske kapaciteter på en lang række områder som makroøkonomi, sundhed, udviklingsbistand, uddannelse, ulighed og anti-korruption. Det, der tidligere blev omtalt som de rige landes klub, har i stigende grad udviklet sig til en alsidig global aktør, herunder ved et styrket samarbejde med G20, G7 og andre internationale organisationer.

Der var stor interesse fra de fremmødte deltagere, der bestod af både studerende, jobsøgende og offentligt og privat ansatte. De stillede bl.a. spørgsmål til konkrete karrieremuligheder, OECD's nye økonomiske analyser og Danmarks rolle i organisationen.

I arrangementerne deltog også repræsentanter fra OECD's HR afdeling, Djøfs chefkonsulent samt en dansk OECD ansat, der fortalte om rekruttering, arbejdsvilkår og det daglige arbejde i Paris.

Der kan generelt siges at være underskud af danskere i OECD, der aktuelt har omkring 3.000 ansatte. Danskere, der er interesserede i en karriere i OECD, er velkomne til at kontakte den danske OECD delegation for uformel rådgivning og sparring.

OECD-delegationen kan kontaktes på e-mail adressen pardel@um.dk.

''